"В Країні Права"

З 5 по 9 грудня 2016 року у Підкамінському НРЦ відбувся Всеукраїнський тиждень права.Так у рамках тижня правових знань були проведені заходи, які спрямовані на формування правової свідомості, системи правових уявлень і переконань у школярів, прищеплення учням поваги до прав і свобод людини, забезпечення знання й виконання ними законів, підвищення рівня правової культури учнів, попередження асоціальних проявів серед неповнолітніх. До заходів були залучені учні 5-12 класів.У кожному класі був організований та проведений Всеукраїнський урок «Права людини»,також було оформлено тематичний стенд про права людини.

Крім того, вчителі історії Табачук В.В. та Бичик О.Б. провели брейн-ринг "В Країні Права", в якому прийняли участь 9 і 11 класи. Він мав 4 тури: 1 тур-тести, 2 тур-відповіді на питання, 3 тур-обговорення ситуацій, 4 тур-обговорення порушення прав у казках. Всі учасники гри були досить активними, адже дана тема є досить актуальною у наш час. Журі гри оцінивши якість виконання завдань, підбило підсумки та оголосило результати (перемогла ДРУЖБА).

/Files/images/gruden_2016/IMG_4522.JPG /Files/images/gruden_2016/IMG_4527.JPG

Директор центру Українець Б.М. подякував всім учасникам правового брейн-рингу та наголосив на тому, щоб вихованці пам’ятали про свої права, але й не забували про свої обов’язки.

/Files/images/gruden_2016/IMG_4530.JPG /Files/images/gruden_2016/IMG_4537.JPG

Правові заходи, набутий досвід спілкування продовжуватимуть жити і утверджуватися у свідомості кожного, хто долучився до тижня права. Без сумніву, проведена робота сприятиме попередженню правопорушень, а, можливо, й слугуватиме до вибору майбутньої професії.

/Files/images/gruden_2016/IMG_4539.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.