Здорові діти-міцна держава!

/Files/images/grschlyut2019-20/DSC02899.JPG

Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, звичайною і водночас такою потрібною, вносив свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу.
Учнівський, батьківський та педагогічний колективи Підкамінської спеціальної школи І-ІІІ ступенів з поглибленою професійною підготовкою висловлюють щиру подяку керівництву ПрАТ "ЄВРОШПОН - СМИГА" і особисто комерційному директору Басюку Володимиру Федоровичу за благодійну допомогу в придбанні бігової доріжки. Наші діти мають тепер змогу вільний час провести на спортивному тренажері. Адже, здорові діти – міцна держава!
Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благодійності. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони, як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію.
Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Бажаємо компанії "ЄВРОШПОН - СМИГА" подальшого благополуччя, процвітання і успіхів.
Кiлькiсть переглядiв: 121

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.