Майстер-клас «Мій перший мафін»
Сьогодні у світі відзначають цікаве і смачне свято - Міжнародний день десерту. Свято має неофіційний характер, але його підтримують усі ласуни і поширюється переважно завдяки шанувальникам та мережі Інтернет. За традицією 1 лютого кондитери проводять майстер-класи, діляться рецептами та винаходять нові десертні страви.
Учні 6-Б класу взяли участь у майстер-класі «Мій перший мафін». Послухавши цікаву історію, як виникла назва “мафіни”, а згодом із простих продуктів: борошна, яєць, цукру, олії створювали справжні кулінарні шедеври. Дівчатка відчули себе в ролі справжніх господинь, брали участь у приготуванні тіста. Хлопці зацікавлено спостерігали за процесом приготування, намагаючись запам’ятати всі без винятку інгредієнти, а потім старанно прикрашали спечені мафіни.
Всі відчули себе в ролі справжніх кондитерів. Як результат спільної праці – з’явилися диво-мафіни. А що найприємніше в майстер-класі? Звичайно дегустація. Юні кондитери скуштували власноруч приготовлений десерт. Все вдалося!
Усі отримали масу позитивних емоцій та найсмачніший рецепт мафінів, яким будуть користуватися у майбутньому.
Коментарi